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祥玉園 抹茶 初昔(Hatsumukashi)濃茶用(Koicha) 宇治京都産 宇治抹茶 - Ceremonial Grade Uji Matcha Powder Shogyokuen
10,476円(税776円) 〜 20,520円(税1,520円)
115 ポイント還元
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sh-hatsumukashi
祥玉園 抹茶 初昔(Hatsumukashi)濃茶用(Koicha) 宇治京都産 宇治抹茶 - Ceremonial Grade Uji Matcha Powder Shogyokuen
10,476円(税776円) 〜 20,520円(税1,520円)
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【着色料・香料・保存料 不使用】

当店の抹茶は、合成着色料や香料、保存料を一切使用しておりません。茶葉そのものの自然な緑色と、まろやかな旨味をお楽しみいただけます。



100% Pure Matcha, No Colorant, No Additives, No Flavoring.

Only Japanese tea leaves. Enjoy the natural color, aroma and umami of authentic matcha.



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注文ごとに挽く新鮮な味わい。茶師十段が監修する、農林水産大臣賞受賞の濃茶。



【祥玉園 抹茶 濃茶 初昔(Hatsumukashi)】



Master of Shogyokuen Tea Master Level 10

茶師十段・小林裕氏が監修する、格式高い「濃茶(Koicha)」グレードの抹茶です。



祥玉園の抹茶は、石臼の特徴やクセを日々確認しながら仕立てられ、「その美味しさを指先で感じることができる」と言われるほど繊細です。

ご注文に合わせて碾茶を石臼で挽く「注文挽き」のスタイルで出荷されるため、新鮮な香りと風味が際立ちます。


伝統的な製法による独特の風味は、お濃茶としてはもちろん、贅沢な抹茶ラテや和菓子作り、大切な方への贈り物にも最適です。



Shogyokuen Shop



【数々の受賞歴と、茶師十段の技】

製造を手掛けるのは、文政10年(1827年)創業、京都・京田辺の老舗「祥玉園」。

平成25年の茶品評会では「全国農林水産大臣賞」を受賞するなど、圧倒的な品質を誇ります。

全国でもわずか十数名しか存在しない「茶師十段(最高位)」を持つ小林裕氏が、自園手摘み茶園の茶葉を含め厳選・合組した、間違いのない味わいをお届けします。



■「初昔」の特徴

祥玉園における「初昔」は、伝統と鮮度が融合した一品。

製造から販売まで一貫して行う祥玉園だからこそ実現できる、挽きたてのような豊かな香りと、濃厚な旨味をご堪能ください。



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Maru-Take-Ebisu 店主より



「上林春松本店」が450年の歴史と伝統を味わうお茶だとすれば、この「祥玉園」は現代最高峰の技術を味わうお茶です。



茶師として最高位の「十段」を持つ小林裕氏が監修しており、その味の良さはプロの間でも折り紙付きです。

旨味が強く、鮮やかな緑色が特徴の、本当に美味しいお茶を作っています。


〜抹茶選びに迷われるお客様へ〜



抹茶のラインナップが豊富で、何から選べばわからないという方もいるかもしれません。私共のイメージとしては、



「価格の安いものは喉を潤し、

価格の高いものは心も潤す。」


それくらいのイメージで、色々なものをお試しいただけると幸いです。




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■ 商品仕様



名称:抹茶

原材料名:緑茶(国産)

内容量:100g、200g

製造者:祥玉園製茶株式会社

保存方法:高温多湿を避け、移り香にご注意ください。

(開封後は冷蔵庫での保管をおすすめします)



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Product Description (English)



Freshly Ground Ceremonial Grade Koicha: "Hatsumukashi"



This is a premium "Koicha" (Thick Tea) grade Matcha, supervised by a master tea blender.



"Made-to-Order" Freshness:

Shogyokuen prides itself on freshness. This Matcha is ground by stone mills based on orders ("Chumon-biki"), ensuring you experience the vibrant aroma and flavor as if it were just made.

It is said that Shogyokuen's quality is so fine that "you can feel the deliciousness with your fingertips."



Supervised by a "Ten-dan" Master & Award Winning:

Founded in 1827 (Bunsei 10) in Kyotanabe, Kyoto. Shogyokuen received the prestigious Minister of Agriculture, Forestry and Fisheries Award in 2013 (Heisei 25).

Supervised by Hiroshi Kobayashi, a "Ten-dan" (Level 10) Tea Master, this tea offers a traditional, deep flavor perfect for Koicha, as well as for premium Matcha Lattes and sweets.



From the Owner of Maru-Take-Ebisu

If "Kanbayashi Shunsho" represents 450 years of history, "Shogyokuen" represents the pinnacle of modern technique.

Supervised by a 10th-dan tea master, their tea is characterized by a vibrant green color and strong Umami. We highly recommend it for those who appreciate technical excellence in flavor.



~To Customers Unsure Which Matcha to Choose~

With such a rich lineup of Matcha, you might not be sure where to start. Our personal impression is:
"Lower-priced teas quench the throat, while higher-priced teas nourish the soul."

We hope you enjoy trying various types with this image in mind.

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